joi, 7 iulie 2011

Reconstituire

Postat joi, 7 iulie 2011  la ora 15:36:00  

        ’Neaţa.  Cred că e prima dată când scriu pe blogul ăsta în timpul zilei şi fac asta pentru că mi-a picat hostu’, deci pe www.annitu.ro nu pot posta, sau mai bine zis, nu pot face nimic.

        Ieri am fost cu rolele în Tineretului cu Răzvan şi m-am întors cam rănită acasă. Să reconstituim moartea cotului meu. Am făcut chiar şi o schiţă pe care o voi explica în 4 paşi.
        1. După vreo oră de mers cu rolele, am ajuns pe o aleiucă, iar eu vroiam să ne întoarcem de unde am venit. Imposibil. Răzvan se grăbea, deci nu mai aveam timp să ajungem la intrarea parcului şi aveam 2 variante; Prima presupunea să ne descălţăm şi să urcăm pe o alee, ca să ajungem la altă intrare, iar a doua variantă... nu prea exista, sau exista, dar nu prea era de acord Răzvan. Adică, să urcăm cu rolele un muntişor cu iarbă. În final, Răzvan a cedat (nici nu avea cum, la cât m-am rugat de el).
        2. Am urcat munţişorul şi Răzvan sper că  s-a convins că a făcut o alegere bună când s-a lăsat convins de rugăciunile mele interminabile.
        3.Răzvan a ajuns înaintea mea pe o alee de sus, care s-a dovedit a fi o pantă foarte periculoasă şi în timp ce aştepta să ajung şi eu, se ţinea de un stâlp. Eu am crezut că face mişto de mine şi că mimează că face dragoste cu stâlpul, dar mai târziu mi-am dat seama că am doar o minte pervesă.
        4.Fericită că am ajuns pe „vârful muntelui”,  n-am băgat de seamă că aleea pe care urma să fac primul pas era, de fapt, o pantă, aşa că am păşit liniştită. Nu ştiu cum, dar m-am trezit pe jos. La început mă simţeam de parcă m-aş fi trezit dintr-un vis, iar după, a început să apară o durere... în cot (din păcate la propriu, că aia figurată există întotdeauna la mine) şi în palme. Când mă uit la cot, ce văd? Sânge ! "Ok, până aici mi-a fost..."
 
        Am reuşit până la urmă să mă ridic în picioare, mi-am aşezat rolele în aşa fel încât să nu mă duc la vale şi mă gândeam ce să fac...  Am început să zbier la Răzvan să vină să mă ia de acolo, că „nu pot să mai stau mult în poziţia aia”, el striga la mine şi-mi zicea că nu poate, că dacă vine după mine, cade şi el şi tot aşa. În final, i-a venit o idee strălucită. S-a descălţat şi a venit să mă ia de pe acea pantă a morţii M-am schimbat şi eu şi în timp ce făceam asta mi-am murdărit pantalonii cu sânge (oricum n-aveam pe ce să mă şterg).
        Acum deţin un cot julit, o mână zgâriată, două palme scrijelite, o bucă turtită şi îndurerată şi un genunchi care scârţâie, dar până mă ia cineva de soaţă, se vindecă toate. În fine, totul e bine când se termină cu bine.
        Nu pot să zic noapte bună încă, so... O zi bună (Ce ciudat sună. Măcar rimează).
        P.S.: La mulţi, mulţi ani, Flavy, pentru ieri. Scuze de întârziere!

Despre Annitu

Write admin description here..

16 comentarii:

 1. precum ai spus: o sa-ti treaca pana la nunta(ta)!

  RăspundețiȘtergere
 2. Sar'na :* Data viitoare ia scarile :D

  RăspundețiȘtergere
 3. @Flavy, o să ţin cont de sfatul tău:)).

  RăspundețiȘtergere
 4. Uhh.. nashpa situatie :))
  Sper sa te faci bine cat mai repede.... ca mergi din nou cu rolele in parc. :))

  RăspundețiȘtergere
 5. @MrClaudyu, sunt aproape vindecată. Oricum pot să ies şi aşa cu rolele, că nu merg în coate:)).

  RăspundețiȘtergere
 6. annitu :o3
  imi explici pls cum faci ca in loc de textul "More" sa apara imaginea aia cu "Continuare" .te rog muuult :))

  RăspundețiȘtergere
 7. @Anonim, lasă-mi un ID şi îţi explic pe mess'.

  RăspundețiȘtergere
 8. Frumos desen,desi imi pare rau ca te-ai ranit.
  Imi plac mult postarile de pe blog...adica sa ai curajul de a scrie tot ce gandesti si de a impartasi si altora...eu deobicei ma retin sa scriu despre mine sau despre viata mea sociala(nu ca as avea asa ceva).:))
  Tine-o tot asa.

  RăspundețiȘtergere
 9. Nu mai ai curajul să scrii? Stai liniştită. Nu poate să iasă mai rău de atât.

  #Unknown. Din păcate tot ce spui e doar din complezenţă. Păcat că nu ai curajul să spui ce gândeşti despre postările astea lipsite de sens. Ehm, măcar mi-ai urmat sfatul şi nu ai mai postat alte lucruri. Mulţumim ca ţii la timpul nostru.

  RăspundețiȘtergere
 10. @Anonim, ai vreo problemă, mămică?/:) Te doare capu' de la vremea asta caniculară, nu ţi-ai luat doza de viagra pe ziua de azi sau te-ai trezit cu ea pleoştită? Atunci nu tre' să te manifeşti pe blogul meu. Dacă chiar nu-ţi convine ce citeşti aici, nu mai intra. De ce rahat de struţ tot intri dacă nu-ţi place ce sau cum scriu? Scriu cum vreau eu, despre ce vreau eu, când vreau eu şi e fix problema mea dacă ce scriu aici are sens sau nu.:)
  Şi în legătură cu aşa-zisele tale comentarii anterioare, am dreptul să şterg câte comentarii vreau dacă nu-mi convine ceva.
  Hai, du-te şi bate pe altcineva la cap cu mofturile tale, măi, laş "anonim"... şi lasă-mă pe mine şi pe cititori în pace. Ceaules!:-h

  RăspundețiȘtergere
 11. @Anonim, cred ca te cam plictisesti, nu?:-?
  Care-i problema ta? Te f**e pe tine grija asa de tare ce anume posteaza si pe cine plictiseste? GET A LIFE AND GET LOST !

  RăspundețiȘtergere
 12. @Boby. Da' lasă-l. Măcar îmi face trafic:)). Apreciez asta >:D<.

  RăspundețiȘtergere
 13. @Anonim,spre deosebire de tine,eu ştiu când trebuie să spun ceva şi cşnd nu.Doar atât îţi spun,vezi-ţi de viaţa ta.Baftă.

  RăspundețiȘtergere
 14. ehhh hai ca desenele astea au fost mortale, sfat ptr viitor : "NU ASCULTATI NICIODATA DE ANNITU" daca o face-ti isi va face singura rau X_X.
  la multi ani ptr falvius...too late dar nah.
  P.S: scuzati intarzierea acestui comentariu...:-@
  hug&kiss,illy

  RăspundețiȘtergere
 15. :)) Hai că ai zis-o, Ylli .:">
  Nu-i nimic. Înţelegem că nu ai putut da comentarii până acum >:D<.

  RăspundețiȘtergere
 16. Ai talent la desen.
  M-a amuzat postarea aceasta :))

  RăspundețiȘtergere

Ai o părere despre ce-ai citit mai sus ?

Abonează-te
ca să primești e-mail când se postează ceva nou.

© 2011 - 2018 Război în... 1. Toate drepturile rezervate.
back to top