marți, 28 februarie 2012

Cea mai frumoasă zi*

Postat marți, 28 februarie 2012  la ora 11:17:00  

        Era aproape 12 septembrie, iar Annabella se pregătea de zor pentru nunta la care ea va fi personajul principal. Trebuia să se pregătească totul încât ca cel mai important eveniment din viaţa ei să iasă perfect. Pentru că avea un soţ minunat care a ajutat-o cu aproape toate pregătirile, ea trebuia doar să se ocupe de aspectul şi de vestimentaţia ei, adică cele mai importante lucruri pentru o mireasă.
        Nu a durat mult până a găsit rochia perfectă de mireasă pentru frumoasa Annabella . Era o rochie cum vezi doar la prinţele din poveşti, pe care de mult o admira în paginile unei reviste cu sfaturi pentru viitoarele mirese, iar când a ajuns în posesia ei, Annabella a fost foarte încântată. Era o rochie specială, diferită de toate celelalte rochiile şi asta o făcea pe Annabella încrezătoare şi nerăbdătoare să poarte acea rochie în ziua în care-şi va uni destinul cu cel al viitorului său soţ.
        După achiziţionarea rochiei şi a pantofilor , Annabella a hotărât să caute câteva accesorii care să se potrivească cu rochia ei superbă şi care s-o pună în valoare.
        De mult îşi dorea ca la nunta ei să poarte un set de bijuterii swarovski, iar acum avea, în sfârşit, ocazia să-şi îndeplinească această dorinţă. A optat pentru un Set Swarovski Trifoi  format dintr-un colier, o pereche de cercei şi o brăţară cu cristale swarovski albastre care-i puneau în evidenţă ochii de culoarea mării. Acest set se potrivea perfect cu ţinuta ei şi se simţea complet liniştită că a terminat la timp pregătirile de nuntă.
       
A sosit ziua nunţii. Annabella a păşit în altar însoţită de tatăl ei, iar toată lumea o privea uimită,toate doamnele şi domnişoarele îi sorbeau din priviri ţinuta şi o admirau pe fericita mireasă.
        Nunta a fost un succes total, drept pentru care Annabella s-a simţit cea mai fericită femeie, iar 12 septembrie a rămas cea mai frumoasă zi din viaţa ei.
       *Acest articol participă la concursul "Set Trifoi Swarovski DarkBlue" organizat pe annitu.ro care se încheie pe 28 martie.

Despre Annitu

Write admin description here..

6 comentarii:

  1. Doamne cat de bine ai inserat simboluri reale in poveste... cine citeste de mult blogul asta (si nu e chiar corijent la romana, la critica literara) stie la ce ma refer. ANNA Bella, 12 septembrie... sincer, cu articolul asta ai distrus mitul conform caruia bloggerii sunt lipsiti de spirit artistic si imaginatie, ai aratat ca esti mai mult decat o bloggerita. Sincere felicitari! Mi-as dori sa mai gasesc articole de acest gen pe bloguri, umpic criptice, cu simboluri... sa trebuiasca sa gandesti putin sa iti dai seama la ce se refera de fapt.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oooohh, cat de scump! Oare al cui este acest viitor? :"> Sunt ferm convins ca vei castiga concursul. Multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si castigatoarea esteeee... ? Eu zic ca tu :)

    RăspundețiȘtergere

Ai o părere despre ce-ai citit mai sus ?

Abonează-te
ca să primești e-mail când se postează ceva nou.

© 2011 - 2018 Război în... 1. Toate drepturile rezervate.
back to top