sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Stop being an Overly Attached Girlfriend

Postat sâmbătă, 3 noiembrie 2012  la ora 15:16:00  

        Vorbeam astăzi cu un prieten care are o aşa-zisă relaţie cu o tipă care e destul de...posesivă, un fel de Overly Attached Girlfriend. Tipa exagerează în anumite privinţe: vrea ca acest prieten al meu să aibă ochi doar pentru ea, să vorbească doar cu ea, să o lase doar pe ea să-l alinte, dar nici măcar nu sunt împreună cu adevărat, adică nici măcar nu e ceva oficial şi nici nu s-au văzut vreodată, cu atât mai puţin are dreptul să-i facă toate fazele astea. Prin toate acţiunile pe care le face vrea să spună "Asta e proprietatea mea, luaţi-vă cu toţii labele de pe el, indiferent că îi eşti coleg, colegă, mamă, tata, prieten, prietenă, unchi, mătuşă!" .  
        Sunt conştientă că nu e treaba mea, că nu ar trebui să mă bag, însă ţin mult la acest prieten şi nu-mi place să-l privesc cum e prostit în ultimul hal şi cum depinde tot ce face de tipa asta. Vorba lui, "dacă ar putea, l-ar înregistra la OSIM (oficiul de mărci înregistrate) , i-ar tatua pe frunte numele ei INC şi ar cere drepturi de autor pentru folosirea numelui lui".
        ca şi când ar deţine un obiect foarte important, un lingou de aur sau ceva asemănător şi nu vrea ca nimeni NIMENI să pună mâna pe el!! Mai are puţin şi îi impune la ce oră să intre în casă, dar nu mai e mult până acolo, având în vedere că deja ştie să îi comande când să-şi facă temele.
          Eu una sunt de părere că într-o relaţie, unul dintre cei doi parteneri nu are dreptul să-i interzică ceva celuilalt. Însă celălalt poate să îşi dea seama la timp că un lucru îl răneşte pe partener şi poate renunţa de bună voie dacă ţine suficient de mult la acesta. Nu cum făcea un fost  de-al meu: "Cu X nu vorbeşi, cu niciun fost nu vorbeşti, arunci scrisorile de la Y, ştergi numărul lui Z, nu ieşi în parc, nu te duci la bal, nu te duce la rude, da-i ignore lui W, şterge-ţi blogurile ca să ai timp numai de mine, nu posta pe blog, etc" . Aşa ceva nu se face. Astea sunt ordine deja, nici măcar rugăminţi! Iar când nici măcar nu eşti oficial împreună cu cineva şi când nici măcar nu l-ai văzut vreodată, nu ai sub nicio formă dreptul să-i comanzi ceva sau să-i scoţii ochii că "de ce nu ţi-a pus >:D< în prima secundă când a intrat pe mess".  
        Aşa că fetelor, încetaţi să mai fiţi Overly Attached Girlfriends, nu faceţi decât să îi speriaţi pe bieţii băieţi!

Despre Annitu

Write admin description here..

7 comentarii:

 1. Nu e vorba doar de ea, de cea care vorbesti tu. E vorba de toate fetele care fac asa : Frustrate fara jucarii in copilarie. Asta sunt.

  Nu ne sperie, ne inspaimanta. :))

  RăspundețiȘtergere
 2. " nici nu s-au văzut vreodată" e mortala :))

  RăspundețiȘtergere
 3. @ Alexandru, păi aşa e. Toată "relaţia" lor e pe mess.

  RăspundețiȘtergere
 4. Cred ca el nu ar fi trebuit sa accepte de la bun inceput daca stia ca prietena lui e asa.

  RăspundețiȘtergere
 5. Săracu' om. Mna, o fi fost lipsit de experiență. Peste un an-doi poate o să își dea seama că trebuie să se impună și el puțin. Nu cât să o rănească, ci cât să îi arate fetei că are și el personalitate, că e om, nu accesoriu. Chiar, mai sunt împreună? Tipul tot așa a rămas? Chiar sunt curios cum au mai decurs lucrurile între ei.

  RăspundețiȘtergere

Ai o părere despre ce-ai citit mai sus ?

Abonează-te
ca să primești e-mail când se postează ceva nou.

© 2011 - 2018 Război în... 1. Toate drepturile rezervate.
back to top