joi, 30 mai 2013

Grinzi din lemn

Postat joi, 30 mai 2013  la ora 20:40:00  

        Printre materialele de constructie se regăsesc şi Grinzile de lemn.
        Aceste grinzi de lemn se folosesc la construcţiile planşeelor, acoperişurilor, plafoanelor, şi la clădirea pereţilor pentru locuinţele cu structuri de lemn. Grinzile din lemn sunt făcute din două tălpi din lemn şi o inimă din OSB (acronim din limba engleză pentru Oriented Strand Board, materialul fiind deci realizat sub forma unor panouri de mai multe grosimi care conţin lemn de diferinte esenţe), lipite între ele până la formarea grinzii. Cele două elemente din care se formează grinzile de lemn sunt confecţionate din lemn de răşinoase, uscat de foarte bună calitate. Când e îmbinat în „dinţi”, acest lemn de răşinoase este lipsit de orice defect şi tensiune din lemn. Inima se face din OSB tăiat pe o lungime în formă de V, care ajuta la obţinerea unei calităţi a îmbinării. Grinzile de lemn se folosesc în domeniul construcţiei şi permit realizarea montării facile şi unei deschideri mari a instalaţiilor sanitare sau a instalaţiilor electricte . Dacă locuiţi în Rădăuţi, grinzile de lemn sunt foarte bune dacă doriţi să achiziţionaţi produse de calitate cu care să realizaţi lucrări de maxim profesionalism.
        Însa, e bine să ştiţi dinainte că, dacă doriţi să contruiţi acoperişuri cu suprafeţe drepte, planşee foarte bine izolate şi complexe, aveţi nevoie de o firmă profesionistă care se ocupă stric cu aşa ceva şi care vă poate furniza cele mai bune produse în materie de grinzi de lemn Rădăuţi.
        Acest lucru e bine de ştiut, pentru că, atunci când vine vorba de propria locuinţă, nu trebuie să faceţi totul de mântuială, alegând cele mai ieftine materiale şi firme nepricepute, de care n-a auzit nimeni şi care vă pot face să daţi o căruţă de bani pe nimic. Ba din contra, este nevoie să fiţi extrem de atenţi la fiecare detaliu ce contribuie la construcţia locului pe care în curând îl veţi numi „acasă” în Rădăuţi.

Despre Annitu

Write admin description here..

Un comentariu:

  1. La grinzi e important atat modul de realizare si finisare dar mai ales tipul de lemn folosit.

    RăspundețiȘtergere

Ai o părere despre ce-ai citit mai sus ?

Abonează-te
ca să primești e-mail când se postează ceva nou.

© 2011 - 2018 Război în... 1. Toate drepturile rezervate.
back to top