joi, 25 iulie 2013

Am primit bani de la e-advertising.co

Postat joi, 25 iulie 2013  la ora 21:55:00  

         În ultima lună scriu pe acest blog din ce în ce mai rar, iar atunci când fac asta, postez doar advertoriale (articole plătite) prin urmare, nimic personal.  În ultimul timp am fost foarte căutată de diferite persoane deţinătoare de bloguri sau de firme care mi-au cerut să le promovez mica afacere în câteva articole pe blogurile şi site-urile mele, aşa că tot ce fac în prezent este să scriu. Aşa am ajuns să nu mai am timp de altceva. Şi scriu atât de mult „la comandă” în ultima vreme, încât nu mai am timp să postez şi pe blogurile personale decât foarte rar.
          Pe lângă aceste persoane care mă caută în particular pe facebook, la telefon, pe forumuri sau îmi comunică asta personal, doritori de advertoriale mai găsesc şi cu ajutorul site-ului e-advertising.com (de la care tocmai am primit prima plată), o societate specializată în servicii IT de dezvoltare a afacerii în mediul online. Mai exact, cei de pe e-advertising se ocupă de formarea profesională a celor care sunt pasionaţi de domeniul IT (cum sunt eu, spre exemplu) şi le pune la îndemână o gamă vastă de servicii pe care le prestează : advertoriale, optimizare SEO, webdesign, webhosting, SMS API, SEO content writing, FaceBook mini-site şi Promovare Social Media.
          Eu, una,  ca bloggeriţă, sunt interesată de advertoriale. Adică, mai pe scurt, diferite firme doresc promovare, se înscriu pe acest site pentru a solicita articole plătite, îşi prezint afacerea, preţul, numărul de cuvinte etc,  iar eu, ca bloggeriţă, dacă sunt tentată de suma de bani primită pe respectivul articol, aplic la acest „job”, scriu articolul pe blog şi în următoarea zi îmi primesc plata în contul de pe site pentru articolul postat pe unul din blogurile sau site-urile mele. În momentul în care în cont se strâng minimum 50 de lei, pot cere să retrag banii, adică să mi se transfere în contul bancar personal sau pe PayPal.
          De fel, sunt foarte reticentă şi neîncrezătoare în lucrurile care la prima vedere par mult prea avantajoase ca sa fie reale. Tocmai de-aia, până acum câteva zile, nu puteam garanta că acest site este unul de încredere şi că dau pe bune banii, ba chiar la un moment dat am început să am urme de îndoială şi mă aşteptam să nu mi se dea plata sau să fiu amânată la nesfârşit,  însă după ce am scris aproximativ 4 advertoriale şi am strâns în cont 60 lei, am solicitat să mi se trimită banii pe PayPal şi în scurt timp mi-au şi venit. Asta s-a întâmplat săptămâna trecută. De atunci şi până în ziua de azi, adică în vreo 5 zile, am strâns 42 RON, deci în curând va mai urma o retragere de bani.
          Aşadar, recomand site-ul tuturor bloggerilor interesaţi să facă bani scriind. În rest, la mine toate sunt bune şi frumoase, atâta timp cât fac ce îmi place cel mai mult şi mai primesc şi bani pe asta.

Despre Annitu

Write admin description here..

2 comentarii:

  1. Nu ma mir. Eu am castigat si inca castig de la ei milioane bune.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Muc Roz, ştiu că se câştigă super ok datorită lor. Dacă aş fi mai atentă la "joburi disponibile" mai des, aş ajunge şi eu să fac mai mulţi bani. :D

    RăspundețiȘtergere

Ai o părere despre ce-ai citit mai sus ?

Abonează-te
ca să primești e-mail când se postează ceva nou.

© 2011 - 2018 Război în... 1. Toate drepturile rezervate.
back to top