miercuri, 9 octombrie 2013

Unde găsești autoturisme noi și second-hand

Postat miercuri, 9 octombrie 2013  la ora 17:23:00  

        Tocmai ai dat de carnet sau ești șofer cu experiență și cauți o mașină cu prețul invers proporțional cu cu calitatea ei, adică ieftină și bună? Sau ai o mașină care nu îți mai place și cauți un client doritor să o cumpere?
        Pentru cei care s-au hotărât să își vândă mașina la un preț cuvenit sau pentru cei de la polul opus, care doresc să cumpere mașini noi sau second-hand la prețuri accesibile pentru orice buzunar, există multe site-uri cu anunțuri auto, pe care orince are nevoie poate posta anunțuri despre autoturisme, utilaje, motociclete, ATV-uri sau piese noi si second-hand.
        Pentru cei care doresc să cumpere o mașină, o motocicletă sau un utilaj, există pe site opțiunea de căutare rapidă pe care o găsiți pe prima pagina a site-ului cu anunțuri auto menționat mai sus. Cu această funcție puteți cauta automobil în funcțiile de caracteristicile pe care vreți să le aibă. Acest lucru se face completând datele de rigoare din câmpurile: marca, model, preț minimum, preț maximum, transmisie, combustil, caroserie sau an de fabricație. După aceste selecții, tot ce trebuie să faceți e să alegeți mașina care considerați că vă este cea mai potrivită pentru buzunarele și gusturile voastre!
        Pentru cei ce vor să pună la vânzare un autoturism, pe home page există funcția de adăugare a unui anunț care vă pune la dispoziție un formular  pe care trebuie să îl completați cu datele mașinii pe care îl vindeți, precum masa maximă, cilindre, culoare, portiere, an de fabricație, dotări (precum ABS, alarmă, comenzi volan, geamuri electrice, jante aliaj, antifurt mecanic, computer bord, oglinzi electrice, scaune încălzite, suspensie reglabilă etc), țara de origine, marca, model, preț minimum, preț maximum, transmisie, combustil, caroserie sau an de fabricație sau chiar taxa de mediu etc.
        De asemenea, site-ul dispune și de știri ce cuprind articole utile cu sfaturi despre cum să-ți rapid mașina, cum să faci un test drive corect ș.a.m.d. În plus, pe site se află și un calculator pentru taxa auto, o aplicare pentru calcularea mediei prețului unui autoturism și unul pentru calcularea impozitelor auto 2013.
        Așadar, spor la postat anunțuri și multă baftă în achiziționarea sau vânzarea automobilului!

Despre Annitu

Write admin description here..

2 comentarii:

  1. Chiar am nevoie de o masina...daca gasesc ceva bun, poate voi cumpara de pe acest site.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, masinile second sunt o solutie in cazul unui buget limitat, iar un site de anunturi auto ne poate ajuta sa gasim autoturismul potrivit.

    RăspundețiȘtergere

Ai o părere despre ce-ai citit mai sus ?

Abonează-te
ca să primești e-mail când se postează ceva nou.

© 2011 - 2018 Război în... 1. Toate drepturile rezervate.
back to top