marți, 19 noiembrie 2013

Avantajele unei case din lemn

Postat marți, 19 noiembrie 2013  la ora 13:51:00  

         Dintotdeauna, cand a venit timpul sa raspund la intrebarea "daca ai fi nevoita sa te muti singura intr-o casa, ce fel de locuinta ti-ai dori?" , am raspuns, fara sa stau prea mult pe ganduri, o casa din lemn.
          De ce? Pentru ca aceste case pe structura din lemn sunt ecologice, deci, protejeaza astfel natura inconjuratoare, spre deosebire de celelalte case construite din materiale daunatoare mediul natural din jur.
          Pe de alta parte, lemnul este un material izolator extrem de bun, peretii din aceasta parte dura a arborilor izoland mult mai bine deat alte materiale folosite la construirea peretilor casei. De exemplu, lemnul este de 6 ori mai izolant decat caramida si de 15 ori mai izolant decat betonul. Nu este de mirare nici faptul ca cele mai rezistente case la cutremur sunt cele facute din lemn, deoarece acesta dispune de o elasticitate ce ofera casei o siguranta in caz de cutremure.
          In plus, durata unei case din lemn este mai mare ca a uneia construita din orice alt material de constructive, asadar o casa facuta din lemn poate rezista cateva zeci de secole. 
          Sa nu uitam nici faptul ca o casa pe structura din lemn este mult mai avantajoasa cand vine vorba de costurile acesteia, astfel, se gasesc foarte usor case ecologice la pret mic. De asemenea, aceste case se fac si mult mai repede.
          Un alt avantaj il repzezinta faptul ca persoanele care locuiesc intr-o astfel de casa din lemn au parte de confort datorita faptului ca peretii nu se umezesc si nici nu se racesc, lucru care nu se intampla la casele traditionale in ale caror materiale se gaseste si apa.
          In final, eu as adauga si faptul ca aceste case din lemn au un aspect foarte placut care fac ca acestea sa para in armonie cu natura inconjuratoare.

Despre Annitu

Write admin description here..

Un comentariu:

Ai o părere despre ce-ai citit mai sus ?

Abonează-te
ca să primești e-mail când se postează ceva nou.

© 2011 - 2018 Război în... 1. Toate drepturile rezervate.
back to top