duminică, 17 noiembrie 2013

Transforma-ți mașina într-un spațiu high-tech

Postat duminică, 17 noiembrie 2013  la ora 14:36:00  

        În cazul în care până acum ai avut impresia că știi absolut tot ce poate foace automobilul tău, îți prezint câteva lucruri care te vor lăsa gură-cască. Navigatiile auto dedicate pot face că mașina să se transforme într-un adevărat spațiu high-tech. Acestea permit că tot ce înseamnă multimedia (filme, internet, aplicații IOS sau Android, Youtube, Facebook, Twitter) să fie foarte ușor accesibile chiar din mașina ta. Astfel, atunci când ești în mașină, nu ratezi nimic din ce postează prietenii tăi pe rețelele sociale, nu îți ratezi episodul preferat dintr-o emisiune de pe youtube și poți vedea și auzi știrile difuzate pe site-ul canalului tău de televiziune preferat.
        Așadar, aceste navigatii-dedicate fac ca toate aparatele dedicate din mașina ta să se integreze perfect cu foma și culoarea bordului, cu funcțiile mașinii, cu volanul și comenzile acestuia, fiind astfel dedicate pentru fiecare automobile în parte.
        Aceste aparate dispun de o platformă ce oferă șoferului posibilități numeroase, dar și celorlalți pasageri, prin funcții precum: wi-fi și conexiune 3G, aplicații și jocuri android, Bluetooth, radio, TV, gps etc. Iar toate aceste funcții și aplicații fac un drum lung și plictisitor mai distractiv și mai interesant pentru tine, dar și pentru cei care te însoțesc, evitându-se astfel monotonia și stararile provocate de lipsă de ocupație.  
        De asemenea, tot din acest sistem fac parte și accesoriile pentru unități multimedia, precum: senzori de parcare video, camere de mers înapoi, tuner tv digital auto, antenă tv, tetiere. Toate astea pentru toate tipurile și mărcile de mașini (Audi, Alfa Romeo, Ford, Honda, Kia etc).
        Astel, indiferent de anul în care a fost produsă mașină ta și indiferent de modelul acesteia, ea poate fi transformată într-o mașină care dispune de funcții, ce, cândva, erau disponibile doar mașinilor de lux. Gadgeturile pentru autoturisme fac ca mașină ta să devină mai inteligentă, accesând singură aplicațiile android de care ai nevoie, doar rostind numele acesteia (ex: facebook, iar în mai puțin de o secundă, site-ul de socializare este deschis, așteptând să efectueze următoarea ta comandă).
        În concluzie, o navigație dedicată este soluția perfectă pentru bordul autoturismului tău, pentru că nu se efectuează schimbări asupra bordului sau a instalației electrice și nu există alte adaptări, fapt ceea ce asigură siguranță mașinii tale. Pentru anumite automobile păstrează chiar și unele funcții originale: culoarea luminilor din bord, comenzile audio de pe volan, afișajul de climă, afișarea senzorilor de parcare originali instalați din fabrică etc.
        Iar toate astea accesibile oricărui buzunar.

Despre Annitu

Write admin description here..

0 războinici au comentat:

Ai o părere despre ce-ai citit mai sus ?

Abonează-te
ca să primești e-mail când se postează ceva nou.

© 2011 - 2018 Război în... 1. Toate drepturile rezervate.
back to top