sâmbătă, 8 noiembrie 2014

Efectele uleiului de argan

Postat sâmbătă, 8 noiembrie 2014  la ora 00:19:00  

        Toți ne dorim tinerețe veșnică. În mintea oricărei persoane se află ideea de a rămâne mereu cu aceeași frumusețe pe care o avea la vârsta de 20 de ani. Așadar, oamenii recurg la tot felul de metode pentru a obține acest lucru. Una dintre metode este folosirea uleiului de argan.
        Acesta este printre cele mai sigure metode de a păstra tenul ferit de riduri și a evita efectul de îmbătrânire a pielii. Uleiul de argan este însă cunoscut și pentru efectele sale benefice pe care le are când este aplicat pe păr, pe unghii sau pe scalp.
        Acest produs este benefic părului, unghiilor, corpului și la tenului deoarece este un antioxidant care ajută la întinerire și care repară stratul hidrolipidic al pielii, încât aceasta devine mult mai moale, fină și mătăsoasă.
        Prin masarea zonelor dorite cu ulei de argan, acesta pătrunde ușor în țesuturi și le hrănește, astfel încât ele întineresc. 
        Uleiul de argan este recomandat de speclialiștii în frumusețe și din industria cosmetică și datorită faptului că are efect antiinflamator și energizant. Totodată, folosirea uleiului de argan contribuie la o bună circulație a sângelui, protejează sistemul imunitar și are efect afrodisiac.
        Se spune că uleiul de argan este printre cele mai bogate subtanțe în vitamina E, fapt care o face să aibă atât de multe avantaje și efecte benefice pentru corpul uman.
        Pe lângă faptul că are efecte pozitive asupra aspectului fizic și că ajută la intinerirea pielii, uleiul de argan este benefic și pentru starea de sănătate a corpului. 
        Deoarece are proprietatea de a regla producția de sebun, uleiul de argan poate fi utilizat pe orice tip de ten, fie că este mixt, uscat, gras sau sensibil. Aplicând ulei de argan aici, fața va fi lipsită de riduri și va avea din nou un aspect neted.
        Tot datorită vitaminei E de care dispune în cantități foarte mari și datorită antioxidanților, uleiul de argan poate preveni apariția diferitor boli, printre care se află și cancerul. Tototdată, uleiul de argan este folosit și la ameliorarea durerilor și la vindecarea rănilor, deoarece are un efect antiinflamator asupra locului inflamat. În plus, uleiul de argan poate ameliora și simtomele dureroase asociate cu reumatismul sau cu artrita.
        Totodată, uleiul de argan mai este cunoscut și pentru că ajută la procesul de vindecare al țesuturilor în cazul zgârieturilor, vânătăilor, arsurilor de piele sau în caz de vărsat de vânt.
        Uleiul de argan are efecte benefice și asupra digestiei, deoarece poate ajuta la creșterea concentrației de sucuri gastrice, astfel că este benefic deoarece grăbește procesul de ardere al grăsimilor.
        Aplicat pe păr, uleiul de argan hrănește firele de păr, îi conferă strălucire și îl protejează de razele nocive. Aplicat pe scalp, uleiul de argan este benefic persoanelor care se confruntă cu scalp uscat sau cu mâncărimi. Aplicat pe ten, pielea feței devine netedă, luminoasă și tânără. Aplicat pe corp, uleiul de argan îl hidratează. Aplicat pe mâini, previne uscarea sau crăparea lor, îngrijește și oferă rezistență unghiilor
        În concluzie, folosirea acestui “lichid de aur”, cum este supranumit de majoritatea oamenilor, are doar efecte benefice asupra corpului, deoarece îl hrănește, îl reface și îl menține tânăr.
        Dacă îţi place ce scriu, poţi da like la pagina blogului:

Despre Annitu

Write admin description here..

0 războinici au comentat:

Ai o părere despre ce-ai citit mai sus ?

Abonează-te
ca să primești e-mail când se postează ceva nou.

© 2011 - 2018 Război în... 1. Toate drepturile rezervate.
back to top