sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Efecte speciale de fum cu gheață carbonică

Postat sâmbătă, 17 ianuarie 2015  la ora 22:33:00  

        Gheața carbonică, cunoscută și sub numele de gheață uscată din punct de vedere științific, este dioxid de carbon aflat în stare solidă. Gheața carboică are, spre deosebire de apa înghețată, o temperatură mult mai scăzută. Aceasta trece din starea solidă direct în stare gazoasă la -78.5 de grade Celsius, fără a mai trece prin starea lichidă.
        În unele cazuri, atunci când nu poate fi folosită metoda refrigerării ciclice, gheața carbonică este utilizată pentru păstrarea mâncării și a produselor lichide în stare bună. Totodată, aceasta mai este folosită în domeniul viticol, medicinal și cel al transporturilor.
        Pe lângă aceste întrebuințări, în ultimii ani, gheața carbonică a început să fie folosită la diferite evenimente pentru a obține un efect spectaculos de fum. Explicația științifică a acestei reacții esta că atunci când gheața carbonică este pusă într-un recipient cu apă, se alcătuiesc nori groși formați din ceață. Deși pare complicat, acest lucru se realizează foarte ușor. 
Efectul de fum cu gheață carbonică este realizat cu un aparat special creat pentru acest lucru în care se toarnă apă foarte fierbinte. Când efectul de fum este dorit, peste gheața fierbinte se introduce gheața fierbinte, iar în puțin timp, efectul impresionant va fi creat și va dura câteva minute.
        Datorită efectului dramatic plăcut la vedere pe care îl crează, gheața carbonică a început să fie folosită mai des. Aceasta este utilizată în piese de teatru, la concerte, în cluburi, la petreceri private, pe platorile de filmare, la petreceri private,  la ședințe foto, la prezentări de modă, ba chiar la nunți și botezuri. Iar datorită faptului că apa carbonică este insipidă, inodoră, non-inflamabilă și netoxică, mai este folosită la acest tip de evenimente pentru a crea efectul de fum în pahare fără să fie afectat conținutul recipientului și fără să pună în pericol starea de sănătate a persoanei care bea din el. De asemenea, în cazul băuturilor cu tărie multă, alcoolul se simte mai puțin, iar gheața carbonică oferă conținutului din pahar o aromă mult mai puternică și mai plăcută.
        Astfel, fie că e vorba despre o nuntă, o prezentare de modă, o petrecere tematică cum ar fi cea de Halloween sau Saint Patrick's Day, un botez, o ședință foto, un film, o piesă de teatru sau o petrecere privată, gheața carbonică reușește întotdeauna să ajute la crearea efectelor dorite, fie dramatice, generatoare de suspans, fie înfricoșătoare pentru o petrecere perfectă de Halloween, fie spectaculoase și impresionante pentru evenimente oficiale, importante și serioase.
        Un alt lucru interesant legat de gheața carbonică este că, folosit de exemplu la o nuntă, după dansul proaspeților căsătoriți, gheața nu se ridică de la sol, ci doar dispare puțin câte puțin până nu mai rămâne deloc și fără să lase urme. De asemenea, nu crează accidente neplăcute participanților la fericitul eveniment, deoarece aceasta nu pătează, nu miroase, nu este inflamabilă și nu este nici toxică.
        În concluzie, folosirea gheții carbonice ajută la oferirea unui aer de profesionalism, indiferent despre ce tip de eveniment este vorba, iar acest lucru se obține la un preț profitabil pe www.dry-ice.ro.
        Dacă îţi place ce scriu, poţi da like la pagina blogului:

Despre Annitu

Write admin description here..

0 războinici au comentat:

Ai o părere despre ce-ai citit mai sus ?

Abonează-te
ca să primești e-mail când se postează ceva nou.

© 2011 - 2018 Război în... 1. Toate drepturile rezervate.
back to top