miercuri, 17 iunie 2015

Cum ne personalizăm telefonul

Postat miercuri, 17 iunie 2015  la ora 20:22:00  

        Telefonul este unul din obiectele personale care ne reprezintă cel mai mult. Acest mic obiect ne ajută să ținem legătura cu persoanele dragi, să stocăm fișiere importante, să fim la curent cu ce se întâmplă în jurul nostru și, în același timp, este și un obiect care ține la distanță plictiseala.
        Alegerea telefonului este una foarte importantă si greu de făcut, având în vedere că gama este una foarte mare. Telefonul spune multe despre deținătorul acestuia si, în funcție de marca, culoarea sau dimensiunea lui, putem realiza o mica caracterizare a proprietarului de telefon.
        Ba mai mult, lucrul care ne ajută cel mai mult să ne personalizãm telefonul îl reprezintă accesoriile pe care le putem atașa telefonului nostru. Un telefon poate fi accesorizat cu abțibilduri, cu brelocuri, cu carcase, dar accesoriul care ajută cel mai mult la personalizarea telefonului este husa pe care o atașăm acestuia.
        Husa telefonului ne ajută cel mai bun să ne punem amprenta pe telefonul pe care îl deținem, să-l personalizăm după bunul plac și să schimbe total înfățișarea telefonului nostru în funcție de personalitatea și gusturile noastre.
        Husele de telefon se găsesc într-o gamă foarte variată de modele, mărimi, forme, culori, grosimi, texturi, fapt care aduce un beneficiu persoanelor care vor să își personalizeze telefonul cu ajutorul unei huse speciale pentru un anumit model de telefon.
        Dacă dorim să ne personalizăm telefonul cu o husă, tot ce trebuie să facem este să căutăm huse care să se potrivească cu modelul de telefon pe care îl avem, de exemplu huse iPhone 6, huse Samsung Galaxy S6, huse iPhone 5S și așa ai departe. De aici, tot ce ne rămâne de făcut este să alegem husa perfectă în funcție de gusturile noastre și după bunul plac.
        Dacă îţi place ce scriu, poţi da like la pagina blogului:

Despre Annitu

Write admin description here..

Un comentariu:

  1. Buna Annitu. Stii cumva unde imi pot gasi o husa pentru un Galaxy S4, ceva mai girly? Am spart carcasa si as cam vrea sa o pastrez in siguranta de data asta, abia ce am inlocuit capacul :D

    RăspundețiȘtergere

Ai o părere despre ce-ai citit mai sus ?

Abonează-te
ca să primești e-mail când se postează ceva nou.

© 2011 - 2017 Război în... 1. Toate drepturile rezervate.
back to top