luni, 17 august 2015

Gamer - beneficii, dezavantaje și recomandări jocuri

Postat luni, 17 august 2015  la ora 17:43:00  

        Când mă gândesc la jocuri, îmi aduc aminte când eram mic şi ieşeam în faţa blocului jucându-mă Sticluţa, De-a v-ați ascunselea sau când săream şotronul pe străzile care erau pline de copii.
        Nu pot uita nici acum când am primit primul "joc pe televizor" şi mă jucam Mario cu orele, dar, din păcate, mereu pierdeam repede cele 3 vieţi oferite la începutul jocului şi ajungeam să reîncep acelaşi nivel, dar cu același entuziasm și aceeași speranță că de data asta voi reuși să trec la următorul nivel.
        Desigur, am început să cresc şi să capăt experienţă în domeniul de gaming cu jocurile de tip Mario cu grafica 2D, astfel că mai târziu am căpătat primul calculator personal pentru aprofundarea gaming-ului.
        Am început cu jocuri 2D ca Hercule, Alladin sau alte jocuri 2D de acest fel. Astăzi aceste jocuri s-au dat uitării şi s-a trecut la jocuri de tip 3D care sunt mult mai captivante din punct de vedere al gameplay-ului şi al graficii afişate pe monitor. În schimb minusul acestor grafici extraordinare este nevoia constantă de upgrade a pieselor pentru calculatoare care nu fac față noilor jocuri (GPU, CPU etc.).
        BENEFICIILE UNUI GAMER
        Să vă spun care sunt beneficiile unu gamer? În primul rând, imaginaţia unei persoane ce se joacă pe calculator este mai bogată, iar asta se datorează poveştilor din spatele unui titlu. 
Totodată, de curând s-a dovedit că, faţă de o persoană care nu se joacă, un gamer poate monitoriza în acelaşi timp până la 6 obiecte faţă de 3 cât poate un om normal (non-gamer).
        DEZAVANTAJELE UNUI GAMER
        Din păcate, jocurile au şi minusuri. Ele te ţin captiv pe un scaun ore întregi în faţa unui monitor care îţi poate altera vederea.
        De asemenea, poţi căpăta reumatism sau, în unele cazuri nefericite, când te joci pe telefon în mijlocul străzii, rişti să te loveşti, să te împiedici sau, mai grav, să fii victima unui accident grav.
        RECOMANDĂRI
        Din seria jocuri 3D vă recomand cu căldura următoarele 2 titluri:
        Half-Life 
        În acest joc eşti pus în pielea unui savant, ce încearcă să salveze lumea în urma deschiderii unui portal între lume şi lumea extraterestră. Pe tot parcursul misiunilor o să aveţi de gând pentru rezolvarea unor puzzle-uri (cum să deschizi o uşă, să porneşti un lift și așa mai departe).
        Assassins Creed
        Acest joc reprezintă o serie destul de frumoasă ce îţi v-a aduce numai beneficii. Eşti pus în pielea unui asasin care omoară tot felul de personaje celebre din istoria omenirii, astfel poţi "simţi" istoria și poți avea experiențe inedite. De asemenea, în fiecare joc apar misiuni noi, personaje noi şi oraşe noi care sunt din ce în ce mai captivante.
        Dar de jocurile online vă mai aduceţi aminte? Care se jucau online în browser?
        Sunt unele jocuri online, cum ar fi joc cu tancuri , care se pot accesa oricând la câteva click-uri distanţă și care nu necesită descărcare sau instalare şi te ţin preocupat pentru amuzament atunci când te plictisești și vrei să faci ceva distractiv care să-ți omoare timpul.
        Dacă îţi place ce scriu, poţi da like la pagina blogului:

Despre Annitu

Write admin description here..

0 războinici au comentat:

Ai o părere despre ce-ai citit mai sus ?

Abonează-te
ca să primești e-mail când se postează ceva nou.

© 2011 - 2018 Război în... 1. Toate drepturile rezervate.
back to top