vineri, 27 mai 2016

Covorașele – necesitate absolută pentru mașina familiei

Postat vineri, 27 mai 2016  la ora 18:02:00  

Mașinile nemțești sunt fiabile, rezistente și ușor de întreținut. Un Passat poate deservi o familie pentru destul de mulți ani fără să necesite investiții majore și procese laborioase de întreținere. Fiind o mașină spațioasă, confortabilă și ușor de adaptat nevoilor unei familii cu copii, poți merge cu ea în vacanțe, la munte, în străinătate, în zone mai greu accesibile, prin noroi și umezeală. Pentru ca interiorul să rămână impecabil e nevoie doar de niște covorașe auto pentru Passat.
Covorașele au grijă de mașina ta
Cum arată interiorul mașinii tale după ce te-ai întors din weekend cu copiii? Probabil că pe podea sunt resturi de mâncare, cineva a reușit să verse sticla cu suc iar altcineva s-a umplut de noroi apoi a urcat fără grijă în Passat. Covorașele protejează interiorul mașinii de mizerie, mucegai, umezeală și substanțe corozive.
Ele trebuie să se alinieze perfect interiorului și de aceea fiecare tip de mașină are covorașe adaptate perfect dimensiunilor și modelului. Cele mai multe covorașe pentru masini sunt foarte flexibile, au o grosime optimă și un design atractiv. E bine să-ți protejezi din timp investiția înainte de a fi prea târziu. Un Passat e ca o casă. Te poate deservi mulți ani dacă nu lași interiorul să ajungă în paragină și acoperișul să facă găuri.
Avantajele covorașelor din cauciuc
Mașina familiei are cu siguranță nevoie de protecție din cauciuc. Covorașele din cauciuc sunt sigura barieră între picioarele micilor pasageri și carpetele textile caracteristice tuturor mașinilor. Ai încercat vreodată să scoți petele și mizeria din mocheta textilă a mașinii?
Consumul de timp și energie este enorm. Pe piață există și alte materiale însă cauciucul rămâne favoritul șoferilor. Instalarea unor covorașe din cauciuc este simplă. Sistemele de prindere sunt ușor de aplicat iar cauciucul este un material rezistent la uzură.
Covorașele auto Passat din cauciuc prind toate particulele, indiferent de dimensiune și nu lasă substanțele corozive să pătrundă în structura metalică a mașinii. Nisipul, praful și particulele uscate sunt la fel de enervante precum este umezeala și apa. Greu spre imposibil de scos din materialul textil, eliminate cu o simplă mișcare din covorașele de cauciuc. Chiar dacă nu ți se pare cool să montezi covorașele speciale pentru masini din cauciuc ele te pot scuti de multă muncă pe parcursul timpului.
Caracteristicile covorașelor auto Passat
Interiorul unui Passat are finisaje moderne și un design atractiv. Covorașele completează frumos decorul și mențin integritatea designului. Prețul unui set de covorașe auto pentru Passat este rezonabil iar calitatea este ireproșabilă.
Covorașele nu au mirosul caracteristic de cauciuc ieftin atât de des întâlnit la produsele de acest tip, sunt moi, elegante și nu lasă murdăria să se scurgă prin diverse regiuni.
Designul este striat pe ambele fețe pentru a împiedica alunecarea pasagerilor pe covorașe și a covorașelor pe mocheta textilă. Indiferent de model și preț cele mai multe covorașele masinilor sunt ușor de curățat, nu au nevoie de șampon special sau de perii speciale pentru îndepărtarea rapidă a diverselor particule și chiar arată bine.

Indiferent de model sau de vechime, un Passat trebuie tratat cu respect, curățat regulat și întreținut. Seturile de huse pentru scaune și seturile de covorașe protejează interiorul și te scutesc de multă muncă pe tine sau pe cei de la spălătoria auto. Dotează-ți corespunzător mașina și vei scăpa de stres, de muncă și de cheltuieli fără rost!

        Dacă îţi place ce scriu, poţi da like la pagina blogului:

Despre Annitu

Write admin description here..

0 războinici au comentat:

Ai o părere despre ce-ai citit mai sus ?

Abonează-te
ca să primești e-mail când se postează ceva nou.

© 2011 - 2018 Război în... 1. Toate drepturile rezervate.
back to top