joi, 18 august 2016

Un Depozit in hala metalica, cea mai buna solutie pentru stocarea cerealelor

Postat joi, 18 august 2016  la ora 08:24:00  

Depozitarea este o operatiune des intalnita in domeniul industrial, indiferent ca e vorba de materiale sau de cereale. Conditiile speciale de depozitare impun construirea unor spatii speciale, cu o serie de caracteristici aparte fata de alte tipuri de constructii asemanatoare.

In primul rand, pentru ca vorbim de depozitare, trebuie sa existe cat mai mult spatiu pentru a se putea organiza si stoca diverse materii prime.

In al doilea rand, spatiul trebuie sa fie curat, aerisit, ferit de razele soarelui, cu iluminat natural pe cat posibil, perfect izolat si ferit de caldura si umiditate excesiva.

In al treilea rand, depozitarea pentru fiecare tip de produs este una specifica asa ca nu se poate folosi acelasi tip de cladire pentru diverse aplicatii apartinand industriilor diverse. Cele mai pretentioase la capitolul depozitare sunt cerealele, care au nevoie de niste conditii standard de stocare pentru a nu se deteriora si a-si pierde calitatile.

Cantitatile mari de cereale recoltate trebuie inmagazinate in spatii bine aerisite, cu nivel de umiditate controlat si un volum al cladirii cat mai mare pentru a putea stoca pe timp nelimitat intreaga recolta.

Un depozit in hala metalica este alegerea perfecta pentru orice tip de cereale, ofera conditii optime de depozitare si aerisire, are rezistenta mare in timp, e usor de curatat si igienizat, se intretine foarte simplu.

Mediul este uscat, protectia impotriva vantului si a apei este garantata, se pot construi depozite oricat de mari, proiectele pot fi personalizate, montarea lor este rapida si nu presupune un santier intins pe mai multe luni.

Frisomat, alegerea inteleapta pentru depozitare pe termen lung

Frisomat pune la dispozitia celor interesati orice tip de depozit in hala metalica confectionat din otel galvanizat, depozitul e gata in timp record pentru ca nu e nevoie de fundatie deosebita sau de constructie complexa, durata de viata a depozitului este de cateva zeci de ani bune.

Depozitele de la Frisomat pentru cereale sunt eficiente si multifunctionale, spatioase, permit incarcarea si descarcarea rapida a cerealelor, costurile de intretinere sunt mici, designul este unul elegant si modern, estetica este deosebita si originala.

Atunci cand productia de cereale e mai mare, depozitele se pot extinde pe lungime si latime, proiectantii de la Frisomat gandesc halele metalice in asa fel incat acestea sa se poata extinde in functie de mersul afacerii si de productie.

Constructia depozitului poate fi clasica sau semirotunda, se poate asigura usa de acces pentru tractor sau alte utilaje grele, la interior si exterior se poate izola suplimentar, ventilatia este asigurata in permanenta de designul ingenios si de ferestrele care permit un iluminat natural.

Finantare proprie sau prin Fonduri Europene? Frisomat va este alaturi. Cu experienta in implementarea mai multor proiecte europene, va ofera atat seriozitatea si promptitudinea ceruta, dar si flexibilitatea necesara.


Echipa de specialisti si experienta, atuurile colaborarii cu Frisomat

Cu depozitele Frisomat pentru cereale economisiti bani si timp, aveti constructia gata de folosinta imediat dupa ce a fost montata, demontarea este foarte simpla, curatarea pe interior si igienizarea se realizeaza fara probleme, cu substante specifice, cerealele vor sta in conditii de siguranta si isi vor pastra calitatile pe toata perioada depozitarii.

La Frisomat puteti comanda unul sau mai multe depozite, in functie de nevoi, veti avea consultanta permanenta pentru proiectare si executie in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate, dar si cei mai buni specialisti cu vasta experienta in constructia si montarea de hale metalice.

Despre Annitu

Write admin description here..

0 războinici au comentat:

Ai o părere despre ce-ai citit mai sus ?

Abonează-te
ca să primești e-mail când se postează ceva nou.

© 2011 - 2018 Război în... 1. Toate drepturile rezervate.
back to top