marți, 25 octombrie 2016

Florile de toamnă – un plus de fericire pentru zile fără culoare

Postat marți, 25 octombrie 2016  la ora 08:19:00  

Florile de toamnă – un plus de fericire pentru zile fără culoare
Toamna e sezonul culorilor bogate și elegante. E timpul să ne clătim privirile cu ultimele flori care mai înfloresc prin grădini și să admirăm dansul colorat al frunzelor în soarele de toamnă. Cine are timp, poate încă să mai dea o tură prin păduri și pe pajiști, parcuri și grădini botanice pentru un cules de flori de toamnă. Buchetele și aranjamentele din flori specifice sezonului sunt cu adevărat surprinzătoare prin diversitatea culorilor și aromelor.
Mere, pere în panere
Aranjamentele cu flori de toamnă devin pe zi ce trece mai surprinzătoare. Pe cele cu mere le știam. Cele cu pere m-au surprins plăcut. Ar fi interesante unele cu gutui. Au o aromă nemaipomenită când se coc. Bunica le punea din timp pe rafturile din cămară iar mirosul era absolut încântător. Fructele și florile merg foarte bine împreună în aranjamentele făcute acasă. De cele realizate în florării nici nu mai vorbim. Sunt o mângâiere pentru ochi obosiți de atâta privit în ecrane de calculator, telefon, tablete și restul gadgeturilor.
Creează-ți propriile aranjamente
Culorile toamnei și florile de toamnă sunt imposibil de trecut cu vederea. Nuanțe de galben, portocaliu, maro, verde și roșu se agață practic de privirile tale imediat ce treci cu privirea peste peisajul urban sau rural. Sunt culori puternice care te duc mereu cu gândul la căldură, șemineu, mese calde în familie și toamne la cules de struguri la bunici. E timpul să dai liber creativității și să te folosești din plin de frunzele, fructele, florile sălbatice și florile de grădină în movuri, galbenuri și portocaliuri halucinante. Sunt disponibile practic peste tot. Astfel de aranjamente din flori de toamnă îți pot decora superb masa din bucătărie, biroul sau balconul. Și nici nu-i nevoie să ai cunoștințe de design. Florile de toamnă se combină de la sine.
Flori de toamnă în florării
Crizantemele sunt vedetele sezonului. Albe, crem, galbene sau roz, sunt niște flori delicate pe care le poți folosi în tot felul de aranjamente. Dacă nu te dă creativitatea afară din casă poți trage cu ochiul la colecțiile de flori de toamnă din florării. Sunt absolut încântătoare! Poți comanda buchete de trandafiri galbeni și crizanteme, aranjamente florale din minitrandafiri și porumb, coșuri cu brassica și crizanteme, aranjamente cu trandafiri portocalii și crizanteme și multe alte minunății. Un aranjament sofisticat și puțin exotic din crizanteme și orhidee merge oferit cadou sau amplasat pe biroul de la job pentru a da impresia de eleganță exotică sau pentru a te trimite cu gândul la vacanță în mijlocul unei zile grele. Sau poate te-ar încânta să ai aranjament delicat cu trandafiri și garofițe? Nu aștepta să-ți ofere cineva flori! Suntem pe cont propriu!

Am realizat într-o zi cu ploaie că aranjamentul micuț cu flori de toamnă pe care îl aveam pe birou mă ajuta să mă relaxez câteva secunde de fiecare dată când mă uitam la el. Nu realizasem cât de mult mă afectează culorile din jurul meu. Da, un buchet de flori amplasat strategic în calea privirilor noastre ne poate da un plus de serotonină, hormonul fericirii și mulțumirii. Ar trebui să avem mereu flori, peste tot. Sunt atât de frumoase și atât de colorate!

Despre Annitu

Write admin description here..

0 războinici au comentat:

Ai o părere despre ce-ai citit mai sus ?

Abonează-te
ca să primești e-mail când se postează ceva nou.

© 2011 - 2018 Război în... 1. Toate drepturile rezervate.
back to top