joi, 24 noiembrie 2016

Schimba aspectul incaperilor din locuinta ta

Postat joi, 24 noiembrie 2016  la ora 14:20:00  

Schimba aspectul incaperilor din locuinta ta cu noile Baghete decorative tavan


Peretii si plafoanele cladirilor sau locuintei sunt mereu in centrul atentiei. Orice imperfectiune, orice defect se poate observa imediat. Singura modalitate mai putin costisitoare de a scapa de toate aceste imperfectiuni este decorarea.

Cu cat decorarea lor este mai atent facuta, cu atat acestia vor avea un aspect estetic mai reusit si vor ascunde si eventualele probleme. Elementele care sunt folosite la decorare trebuie sa fie neaparat de cea mai buna calitate, sa poata fi aplicate foarte simplu si sa reziste in timp indiferent de factorii care pot exista in mediul in care se vor monta.
 
Un design deosebit se poate obtine prin intermediul unor Baghete decorative tavan facute din polistiren, simplu de montat si de intretinut, foarte rezistente si la un pret pentru orice buzunar. Baghetele decorative se utilizeaza fie pentru pereti sau plafoane, din zone de locuit sau din zone comerciale, au dimensiuni variate, diverse modele si desene care le schimba complet aspectul clasic.

Aplicarea baghetelor se realizeaza rapid, doar cu un fierastrau, o cutie mitra si putin adeziv, se pot ascunde imediat orice deficiente de decorare intre perete si tavan, se pot vopsi la nevoie in orice fel de culoare cu vopsea de dispersie, care nu ataca structura baghetelor.

Baghetele decorative au numai avantaje

Avantajele majore ale unor Baghete decorative tavan tine de faptul ca pot fi puse in locuri umede, polistirenul extrudat este deosebit de rezistent la orice conditii din mediul in care urmeaza sa fie montat, pe piata exista toate marimile necesare pentru realizarea diverselor aplicatii. Finisaje de exceptie, baghetele decorative pentru tavan au suprafete netede, sunt flexibile si au rezistenta mecanica sporita, porozitatea polistirenului este inchisa, se poate debita din placi, faca fata bine la compresiune.

Acolo unde e nevoie de imbunatatirea proportiilor incaperilor baghetele decorative se pot dovedi foarte utile, ele fac legatura dintre pereti si tavan, o legatura mult mai lina si mai frumoasa. Defectele ramase in urma zugravitului si cablurile pot fi ascunse foarte simplu la montarea baghetelor, intretinerea baghetelor decorative se realizeaza prin sterge cu o carpa umeda, fara substante care ar putea ataca structura polistirenului.

Pe langa avantajele amintite baghetele decorative garanteaza si o buna izolare fonica si termica, se aplica fara prea mare efort si au o garantie mare in raport cu alte solutii de decorare.

Cum alegeti baghetele decorative si de unde le cumparati?

La cumpararea de baghete decorative pentru tavan trebuie sa tineti cont de modul in care se pot imbina, de materialele din care sunt facute, de suprafetele ramase, unde pot intra sau nu baghetele, de dimensiunile spatiilor de completat si de calitatea acestora.

Consultati cu atentie oferta magazinelor online si comparati toate produsele de pe stoc, vedeti care sunt cele mai potrivite pentru lucrarea pe care doriti sa o faceti, urmariti sa vedeti ce fel de polistiren este folosit la fabricarea lor. Doar un specialist va poate spune daca o bagheta decorativa este buna sau nu asa ca puteti intreba chiar la magazinul de unde urmeaza sa cumparati sau puteti cere sfatul unui prieten sau apropiat care este de meserie si poate discerne intre un lucru de calitate si altul mai slab.

Despre Annitu

Write admin description here..

0 războinici au comentat:

Ai o părere despre ce-ai citit mai sus ?

Abonează-te
ca să primești e-mail când se postează ceva nou.

© 2011 - 2018 Război în... 1. Toate drepturile rezervate.
back to top